3529 Miskolc, Ifjúság u. 16-20. 

Tel: 46/360-125 - Fax: 46/562-239 

 OM: 203060 - info@szemere.sulinet.hu

Vizsgáljunk meg egy sportkocsit!
A sportautó mind megjelenése, mind kiemelkedő teljesítménye miatt fokozottabban áll az érdeklődés középpontjában. A különleges forma, a sportos belső tér megragadja a szemet és érzelmeket is gerjeszt sok érdeklődőben. Itt az alkalom!
Rendelkezésünkre áll egy gyönyörű, igazi sportkocsi, tűzpiros színű, két ajtós
HONDA PRELUDE 2.2 VTEC a maga 2200 köbcentiméterével, a változó szelepvezérlést jelentő VTEC hengerfejével!
Ismerjük meg részletesen is. Preparált vizsgálati lehetőségekkel, a működő és működtető egységek megtanulását segítő mérési pontokkal kialakítva. Lehetőségünk van az elektronikus rendszerekbe való betekintésre, a menetbiztonságot, a fékrendszert, vagy akár a hátsó kerék kormányzást vezérlő elektronikák megismerésére! Ha ügyes és figyelmes vagy, mindezt megtanulhatod a Szemerében!

Miből áll?
Ismerkedjünk meg egy mai korszerű autó főbb alkotóelemeivel, rendszertechnikájával. Tekintsük át a modern motor egységeket, azok vezérlő-,és irányító rendszerét, a benzinnel és a gázolajjal üzemelő járműveken át, egészen a hibrid technológiáig. Tárjuk fel a sebességváltó berendezések működését, akár kézi, akár automata vezérlésű esetben.
Szimulációs táblákon megismerkedhettek a mai korszerű gépjárművek fő egységeivel és azok működés közben elvégzett műveleteivel, akár részletesen is. A jól ismert alap eseteken át egészen a legmodernebb technológiák és rendszerek összefüggéseinek szemléltető bemutatását tudjuk biztosítani, oktatási eszközeink segítségével. Mindannyian hallottátok már ezeket a szavakat: Turbó, kompresszor, speer, torsen, ABS, ESP, stb….. Most lehetőségetek nyílik közelebbről megismerni.

Mérjünk, vizsgáljunk LADA gyújtási rendszert! Tekintettel arra, hogy a fiatalok köreiben népszerű modell a LADA ennek okán boncolgassuk kicsit!  Tekintettel arra, hogy a fiatalok köreiben népszerű modell a LADA ennek okán boncolgassuk kicsit! Tárjuk fel a gyújtási rendszer részleteit! A hagyományos gyújtási rendszer is jelen van még ezekben a járművekben. Lehetőségetek nyílik ennek a megoldásnak a részletes megismerésére, beállításának és vizsgálatának menetét követhetitek műszeres vizsgálaton keresztül.

ELÉRHETŐSÉGEK

OM: 203060

Miskolci Szakképzési Centrum
Szemere Bertalan Szakgimnáziuma,
Szakközépiskolája és Kollégiuma

Címünk: 3529 Miskolc, Ifjúság utca 16-20.

Központi számunk: 46/360-125

Titkárság: 46/365-912

Fax: 46/562-239

E-mail: info@szemere.sulinet.hu

 

 

Design by: www.diablodesign.eu