3529 Miskolc, Ifjúság u. 16-20. 

Tel: 46/360-125 - Fax: 46/562-239 

 OM: 203060 - info@szemere.sulinet.hu

Fotográfus és fotótermék-kereskedő tanulóink által készített látványfotózás. Az iskolánk aulájában berendezésre kerül két rögtönzött műterem, háttérrel, világítással, berendezési tárgyakkal (asztal, szék, fogas,..stb.) és néhány öltözék kiegészítőkkel (sálak, kalapok, táskák, felső ruházati darabok, stb.). A két műterem úgy lesz kialakítva, hogy az egyik egy régmúlt kort idézne, a másik egy mai enteriőrt. Ebből választhatnak az érdeklődők. A digitális fényképeket pedig a megadott személyes e-mail címekre küldenénk el.

 Hétköznapi szépségkirálynők!
Smink és fodrászbemutató testközelben.
   Tudod, hogy mi a különbség egy selfie és egy profi címlapfotó között? Most nálunk bepillantást nyerhetsz a backstage világába, és részese lehetsz annak a hatalmas munkának, amit a fodrász és a kozmetikus végez egy jól sikerült fotó elkészítése előtt. Láthatod, hogyan készülnek a frizurák és a sminkek, láthatod a modelleket előtte és utána is! Ha akarod, ki is próbálhatod, milyen nehéz egy profi sminket vagy frizurát elkészíteni, tanulóink szívesen segítenek Neked ezen az éjszakán! Mellettük lehetsz, amikor dolgoznak, kérdezhetsz is tőlük, hogy mit, miért és hogyan csinálnak, ezáltal megláthatod, mennyi hasznos dolgot tanulnak képzésük során.  

 "Segíts Rajtam!"
Szociális gondozó és ápoló végzettségű szakember a gyakorlatban.
   Bemutató a képzés során nyújtott gyakorlati és elméleti oktatásból. A hangsúlyt a gyakorlati képzés anyagára helyezzük. pl.: elsősegélynyújtás, mentőhívás szabályai, különböző kötözések bemutatása, újraélesztés, beteg pozicionálás. Az érdeklődők bepillantást nyerhetnek az izgalmas feladatokat végző tanulóink tevékenységébe. Lehetőséget biztosítunk az érdeklődőknek, hogy kipróbálják magukat,  gyakoroljanak például  kötözni, vagy újraéleszteni. A szociális gondozó és ápoló szakember széleskörű elhelyezkedésének színtereit mutatjuk be a szociális ellátórendszer ismertetésével.  

ELÉRHETŐSÉGEK

OM: 203060

Miskolci Szakképzési Centrum
Szemere Bertalan Szakgimnáziuma,
Szakközépiskolája és Kollégiuma

Címünk: 3529 Miskolc, Ifjúság utca 16-20.

Központi számunk: 46/360-125

Titkárság: 46/365-912

Fax: 46/562-239

E-mail: info@szemere.sulinet.hu

 

 

Design by: www.diablodesign.eu