Felnőttképzési engedélyszám: E-001290/2015

OM 203060

Központi telefonszám

+36 46 360 125

Vigyázz, kész , pénz!

A K&H Bank már 10 éve évente megrendezi a fiatalok pénzügyekben való jártasságát fejlesztő versenyét "K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő" címmel általános és középiskolás gyerekek számára, melynek célja, hogy felnőttként hétköznapi szituációkban is kamatoztatni tudják majd ezeket az ismereteket.

A verseny alatt a gyerekek nem csak élményekkel és hasznos tudással gazdagodnak, mivel a legjobban teljesítő csapatok tagjait minden eddiginél értékesebb nyeremények, Xbox One S játékkonzolok, fejhallgatók, Fuji Instax Square analóg fényképezőgépek és drónok is várják.

A diákok győzelmükkel nemcsak maguknak, hanem felkészítőjüknek illetve  iskolájuknak is jelentős értékű ajándékutalványokat nyerhetnek.

A versenyen több különböző korosztály is indulhatott, más-más nehézségű feladatokat kellett megoldaniuk. A Szemere a 9-11. osztályos korcsoport számára kiírt kategóriában vett részt. Iskolánk 12 csapattal nevezett a versenyre. A csapatok legtöbbje 5 fős, és a 10. évfolyamba tartozó diákok indultak rajta. Az első forduló nevezési határideje 2020. 01. 21., így még várnunk kell egy kis időt, hogy megtudjuk, csapataink valamelyike tovább jut-e majd a verseny 2. fordulójába. Reméljük, hogy ez sikerülni fog, és meg sem állnak a döntőig. Az eddigi teljesítményükhöz gratulálunk, és szurkoljunk a továbbjutásukért!"

Dr. Uglyai György felkészítő tanár