Felnőttképzési engedélyszám: E-001290/2015

OM 203060

Központi telefonszám

+36 46 360 125

Akkreditált ONLINE nyelvvizsga

Tisztelt Nyelvtanár Kolléga, Kedves Diákok!

Örömmel adunk hírt róla, hogy 2021. januártól a Corvinus Nyelvvizsgaközpont akkreditált ONLINE nyelvvizsgát is hirdet, melyet otthonuk biztonságos környezetében is letehetnek a vizsgázóink.
Az akkreditált online írásbeli és szóbeli vizsgánk szerkezete, feladatai, időbeosztása és pontozási rendszere megegyezik a papíralapú vizsgáinkkal, sikeres vizsgázónk pontosan ugyanolyan államilag elismert nyelvvizsgabizonyítványt kap, mint a hagyományos vizsga után.

Az online vizsgaforma nem csupán biztonságos, de kényelmes is, hiszen nem kell utazni, várakozni, a megszokott környezetben, zavaró tényezők nélkül lehet otthonról vizsgázni.

Az írásbeli vizsga során lehetőség van választhatóan a papíralapú szótár és a vizsgaplatformba központilag beépített digitális kétnyelvű szótár (Akadémiai Kiadó) használatára is.

A részvételhez a nyugodt helyszín mellett csak egy internetkapcsolattal és kamerával, mikrofonnal rendelkező számítógép (pl. laptop) és okostelefon/tablet szükséges.

A technikai feltételekről és egyéb tudnivalókról a következő linken lehet tájékozódni, ahol folyamatosan frissítjük az információkat:
https://www.uni-corvinus.hu/online-info-minden-amit-tudnod-kell-az-otthoni-nyelvvizsgarol/

A januári vizsgára is lehet még jelentkezni, egészen december 9-ig.

Ha bármilyen kérdés merülne fel az online vizsgával kapcsolatban, várjuk a kérdéseket ezen a címen: nyelvvizsga@uni-corvinus.hu


Corvinus Nyelvvizsgaközpont
www.corvinusnyelvvizsga.hu